Categories
obaveštenja

ESNR 2024 Paris, France – Discount kod za članove UNRS

Poštovane koleginice i kolege,

uvaženi članovi Udruženja neuroradiologa Srbije i Udruženja radiologa Srbije (i oni koji će to tek postati), zahvaljujući inicijativi Prof. Dr Miloša Lučića, potpredsednika UNRS i Doc. Dr Biljane Georgievski-Brkić, blagajnice UNRS, Evropsko društvo za neuroradiologiju (ESNR) je odobrilo popust za sve učesnike 47. ESNR kongresa iz naše zemlje.

Svi naši članovi imaju poseban popust od 200€ na kotizaciju za predstojeći 47. kongres ESNR koji će se održati u Parizu od 18. do 22. septembra ove godine ( https://www.esnr.org/event-details/6857 ). 

Svi zainteresovani članovi udruženja iz naše zemlje mogu upotrebiti kod koji se upisuje prilikom registracije na stranicama ESNR, a koji se unosi na poslednjoj stranici procesa registracije, neposredno pre plaćanja kotizacije, a koji glasi: ESNRXSRB24 i suma će biti umanjena za 200€. 

Molimo Vas da vodite računa da je kod za popust namenjen isključivo članovima udruženja iz naše zemlje, te Vas ljubazno molimo da izmirite Vašu članarinu za 2024. godinu pre uplate kotizacije sa popustom.